Brf Arthur

Uppsala

Om föreningen

I föreningen finns 52 lägenheter, en lokal, tvättstuga, torkrum, cykelförråd. Möjlighet till Kabeltv och bredband genom Comhem och Bredbandsbolaget. Föreningen har 39 garageplatser och 5 p-platser.Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen om 985 kr samt, om lägenheten pantsatts, en avgift om 403 kr.

Styrelsens sammansättning 2017. Ann-Marie Petersson, Gunilla Rinne, Birgitta Walldén, Jan Nyvall, Niklas Westman, Ingrid Friberg och Gustav Birkeland.

Adress till föreningen
Brf Arthur
Att: Ann-Marie Petersson, Sysslomansgatan 20 C, 753 13 Uppsala
http://www.hemsidan.com/arthur

Fastighet och lägenhetsfördelning
Föreningens fastighet, Luthagen 66:5, förvärvades 1993 av Skanska. På fastigheten finns 1 st bostadshus innehållande 52 lägenheter och 1 lokal.
Lägenhetsfördelningen är:

16 st 1 rum och kök, varav 2st är hyresrätter
18 st 3 rum och kök
16 st 5 rum och kök
2 st 6 rum och kök

Total bostadsyta: 4.564 kvm
Total lokalyta: 470 kvm

Hyreslokaler
Inom fastigheten finns 1 källar-/marklokaler som upplåts med hyresrätt och som bidrar till att hålla medlemsavgifterna låga.

Gemensamma utrymmen
Det finns två tvättstugor som kan bokas alla dagar, samt mangelrum/pingisrum som också kan bokas.


Utemiljö
Föreningen har en trevlig stenbelagd utegård med vackra planteringar med flaggstång och lusthus.


Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Föreningen har nyligen installerat värmeåtervinningssystem för både varmvatten och ventilation. Varje lägenhet har egen elmätare.

TV och bredband
Vi har Comhem som leverantör av kabel-TV. Leverantör av bredband är Bredbandsbolaget eller Comhem. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften.

Parkering
Föreningen har 39 garageplatser (1420:-/kvartal), 1 mc-plats och 3 parkeringsplatser samt 1 gästparkeringsplats. Styrelsen har hand om separat kölista.