Brf Barometern 39

MALMÖ, Skåne

Om Brf Barometern 39

Föreningen bildades sommaren 2007 och består av 78 st lägenheter i varierande storlekar som upplåts med bostadsrätt. Inom fastigheten som är 5 våningar hög finns i markplan 2 st lokaler som upplåts med hyresrätt.
Överst finns en lokal som tjänstgör som föreningens kontor, gemensamhetslokal och gästlägenhet. Här finns också en bastu.
Överst finns också en takterass med en jacuzzi och med fantastisk utsikt.

Adress
Barometergatan 40
211 17 Malmö

Hemsida
https://hemsida.sbc.se/brf-barometern-39

E-post
barometern39@hotmail.se

Föreningens egen startbild

Föreningsliv

';

Inloggning krävs

Sidan du söker är lösenordsskyddad och du måste logga in för att komma vidare.