Brf amiralsgatan 29

Malmö, Skåne

Brf Amiralsgatan 29

Bostadsrättsföreningen Amiralsgatan 29
Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med organisationsnummer 769619-6968. Föreningen bildades 2009 och köpte fastigheten Kastanjen 2.

Adress till föreningen
Brf Amiralsgatan 29 
Amiralsgatan 29A
211 55 Malmö
http://www.brfamiralsgatan29.se

Fastigheten
På fastigheten finns 2 sammanfogade byggnader, huvudbyggnaden och gårdsbyggnaden. Byggnaderna uppfördes 1913. I Huvudbyggnaden som vätter mot Amiralsgatan finns 2 ingångar, Amiralsgatan 29A och Amiralsgatan 29B. Totalt finns 3 trapphus, A, B och C. I huvudbyggnaden når man trapphus A och B och i gårdsbyggnaden når man trapphus C. Huvudbyggnaden består av 6 våningar medan gårdsbyggnaden består av 4 våningar.

Antal bostadsrättslägenheter
I föreningen finns 25 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är;

6 st 1RoK
6 st 2RoK
9 st 3RoK
4 st 4RoK

Antal hyresrättslägenheter
I föreningen finns 1 lägenhet som upplåts med hyresrätt. Lägenheten är 3RoK på 73 kvm.

Gemensamma utrymmen
I föreningen finns en tvättstuga som kan bokas av medlemmarna. Föreningen har dessutom en hobbylokal som kan användas av medlemmarna. Medlemmarna är berättigade till ett förråd per lägenhet.

Utemiljö
Föreningen har en stor utegård som ramas in av huvudbyggnaden och gårdsbyggnaden. På utegården finns en källsorteringsstation, ett garage innehållande 4 garageplatser och 2 parkeringsplatser. På utegården finns även en avsedd plats för cykelparkering.

Parkering
Garage- och parkeringsplatserna hyrs ut till föreningens medlemmar, kösystem tillämpas. För övriga medlemmar gäller boendeparkering i området.

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform. Värme ingår i avgiften. Även kall- och varmvatten ingår i avgiften men hushållsel betalas av varje medlem via egna elmätare.  

TV och bredband 
Föreningen har fiberbredband i fastigheten och från och med oktober 2014 har samtliga medlemmarna tillgång till bredband, digital-tv samt IP-telefoni via en kollektiv anslutning hos Telenor. Särskild avgift om 264 kr/månad tas ut av varje bostadsrättslägenhet för samtliga tjänster.

Leverantörer
Riksbyggen - Fastighetsekonomi
Telenor - Bredband, digital-TV, IP-telefoni
IL Recycling - Avfall
EON - Fjärrvärme
Ultra Clean - Trappstädning
Folksam - Fastighetsförsäkring (inkl kollektivt bostadsrättstillägg)

Faktureringsadress
BRF Amiralsgatan 29
Fack 97819197
R 879
106 37 Stockholm

Föreningens egen startbild

Bifogade dokument