Brf Arthur

Uppsala

Om föreningen

I föreningen finns 52 lägenheter, fyra hyreslokaler, två tvättstugor, ett cykelrum i källaren samt cykelställ på gården. Föreningen har 39 garageplatser, en mc-plats och en utomhusparkering för medlemmars gäster. Möjlighet finns till kabelteve och bredband. 

Styrelsens sammansättning 2018
Ordinarie: Jan Nyvall, ordförande och kassör, Gunilla Rinne, vice ordförande, Birgitta Walldén, sekreterare, Ann-Marie Petersson, Elisabet Harryson. Ersättare: Ingrid Friberg och Christina Hemmingsson.

Adress till föreningen
Brf Arthur
Sysslomansgatan 20 C, 753 13 Uppsala
http://www.hemsidan.com/arthur

Fastighet och lägenhetsfördelning
Föreningens fastighet, Luthagen 66:5, byggdes 1965 och förvärvades 1993 av Skanska. På fastigheten finns 1 st bostadshus innehållande 52 lägenheter och fyra hyreslokaler.
Lägenhetsfördelningen är:

16 st 1 rum och kök, varav 2 st är hyresrätter
18 st 3 rum och kök
16 st 5 rum och kök
2 st 6 rum och kök

Total bostadsyta: 4.564 kvm
Total lokalyta: 470 kvm

Hyreslokaler
Fastighetens fyra källarlokaler upplåts med hyresrätt och bidrar till att hålla medlemsavgifterna låga. 

Gemensamma utrymmen
Det finns två tvättstugor med torktumlare varav en med torkrum, som kan bokas alla dagar. Mangelrum/pingisrum kan också bokas.

Utemiljö
Föreningen har en trevlig stenbelagd utegård med vackra planteringar, flaggstång och lusthus.

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme, en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform. Fjärrvärme ingår i avgiften. Föreningen har installerat värmeåtervinningssystem för både varmvatten och ventilation. Varje lägenhet har egen elmätare.

TV och bredband
Leverantör av kabelteve är Comhem. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Leverantörer av bredband är Telenor eller Comhem. 

Parkering
Föreningen har 39 garageplatser (473:- per månad), 1 mc-plats och en utomhusparkering för medlemmars gäster. Det finns en separat kölista till garageplats som styrelsens sekreterare ansvarar för.