Brf Arthur

Uppsala

Om föreningen

I föreningen finns 52 lägenheter, fyra hyreslokaler, två tvättstugor, ett cykelförråd inomhus samt cykelställ på gården. Föreningen har 39 garageplatser, en mc-plats och fem utomhusplatser. Möjlighet finns till kabelteve och bredband. Föreningen tar ut en överlåtelseavgift av köparen om 985 kr samt, om lägenheten pantsatts, en avgift om 403 kr.

Styrelsens sammansättning 2017: Ann-Marie Petersson, Gunilla Rinne, Birgitta Walldén, Jan Nyvall, Niklas Westman, Ingrid Friberg och Gustav Birkeland.

Adress till föreningen
Brf Arthur
Att: Ann-Marie Petersson, Sysslomansgatan 20 C, 753 13 Uppsala
http://www.hemsidan.com/arthur

Fastighet och lägenhetsfördelning
Föreningens fastighet, Luthagen 66:5, förvärvades 1993 av Skanska. På fastigheten finns 1 st bostadshus innehållande 52 lägenheter och fyra hyreslokaler.
Lägenhetsfördelningen är:

16 st 1 rum och kök, varav 2 st är hyresrätter
18 st 3 rum och kök
16 st 5 rum och kök
2 st 6 rum och kök

Total bostadsyta: 4.564 kvm
Total lokalyta: 470 kvm

Hyreslokaler
Inom fastigheten finns fyra källar-/marklokaler som upplåts med hyresrätt och som bidrar till att hålla medlemsavgifterna låga.

Gemensamma utrymmen
Det finns två tvättstugor med torktumlare varav en med torkrum, som kan bokas alla dagar. Mangelrum/pingisrum kan också bokas.


Utemiljö
Föreningen har en trevlig stenbelagd utegård med vackra planteringar med flaggstång och lusthus.


Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Föreningen har nyligen installerat värmeåtervinningssystem för både varmvatten och ventilation. Varje lägenhet har egen elmätare.

TV och bredband
Vi har Comhem som leverantör av kabelteve. Leverantör av bredband är Bredbandsbolaget eller Comhem. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften.

Parkering
Föreningen har 39 garageplatser (473:- per månad), 1 mc-plats och fem utomhusparkeringar, varav en hyrs ut till medlemmar och en utgör gästparkeringsplats. Styrelsen har hand om separat kölista.