BRF Bäcken 1

Solna, Stockholm

Välkommen till BRF Bäcken 1
 
Bostadsrättsföreningen Bäcken 1 bildades 2006 och omfattar 111 lägenheter fördelde på 6 fastigheter som ligger på Signe Tillischgatan i Frösunda i Solna. I Frösunda finns bostäder blandat med arbetsplatser och stora grönområden runt knuten. Det är promenadavstånd till Hagaparken, Mall of Scandinavia, Friends Arena och Solna station.
 
Önskar du komma i kontakt med styrelsen går det bra att skicka en e-post till styrelsen@brfbacken1.se.
 
Mikael Karlin är föreningens ordförande.
 
 
Aktuellt från styrelsen

 

Mars 2019

Stamspolning är planerad v.17-18. Nycklar kommer att samlas in för detta ska vara möjligt. Mer information kommer.

 

Februari 2019

Styrelsen har gjort ändringar i flera av soprummen för att öka kapaciteten för pappersförpackningar.  Pappersförpackningar ska nu lämnas i soprummet i hus 5, 9, 11 eller 15. Tidningar/returpapper ska nu lämnas  i soprummet  i hus 7 eller 13. Ofärgat glas ska nu lämnas i soprummet i hus 7, 9, 11, 13 eller 15. 

 

Januari 2019

Föreningen har fortsatt god ekonomi. Budgeten visar att vi kan bibehålla avgiftsnivån för femte året i rad så det blir ingen avgiftshöjning under 2019.

Dammen i trädgården har renoverats. Under våren planteras nya växter. Renoveringen var nödvändig men innebär också att vi sänker kostnaderna för underhåll. Nästa år renoveras sittbänkarna och grillplatserna kommer att förbättras.

Eftersom det förekommit flera inbrott samt att ett flertal okända personer har påträffats i våra hus undersöker vi nu kostnaden att byta ut kodlåset på ytterdörrarna till ett säkrare porttelefonsystem. Ett beslutsunderlag kommer presenteras på föreningsstämman som är planerad till 29 april.

Mängden sopor skiljer sig åt mellan våra sex hus. Om det är fullt soprummet i ditt hus kan du slänga dina sopor i ett annat soprum.

 
 
 
Senast uppdaterad: 2019-03-04

Kalender