Brf Digelpressen

Hägersten, Stockholm

Välkommen till Brf Digelpressen!

Nya (fast gamla) bilder och tidningsartiklar finns nu i fotoalbumet.

Information om fiber i din bostad finns nu i menyn under allmänt.

Kaos i sophämtningen - November 2017

Efter omläggninger i oktober är vissa områden fortfarande drabbade av stora problem, däribland Typografvägen.

Vi beklagar rådande läge och vad det innebär för alla boende. Vi håller koll på läget och anmäler kontinuerligt utebliven hämtning.

Det du som boende kan göra så länge är:

  • Sortera så mycket som möjligt.
  • Platta till och komprimera innehållet i soppåsen.
  • Förslut påsen extra noga för att undvika lukt.

Mer information hittar du på www.svoa.se.

Det är dags att testa din brandvarnare!

Inför kommande helger och myskvällar med levande ljus skulle vi vilja påminna alla att kontrollera att det finns åtminstone en brandvarnare i lägenheter mindre än 60 kvm, två i större lägenheter. Brandvarnarna ska placeras i taket, inte på väggen, och helst mitt i rummet, men minst 50 cm från vägg. Brandvarnare ska inte placeras i närheten av ventilationsöppningar. Placera brandvarnare nära köket, dock inte i kök eller badrum, då risken för oönskade larm ökar. Se till att du kan höra brandvarnaren från sovrummet. Om du är osäker om din brandvarnare är placerad rätt ta gärna kontakt med styrelsen.

Inloggning Bostadsrätterna.se

Nu finns inloggningsuppgifter till Bostadsrätterna.se under Internt/Inloggning Bostadsrätterna efter man har loggat in. Vänligen kontakta styrelsen om du vill skapa ett konto till vår hemsida.

Om Brf Digelpressen: 

Bostadsrättsföreningen Digelpressen ligger i Örnsberg, söder om Stockholm. Föreningen har funnits sedan 1996 och har 46 hushåll. 

Arkitekt Hakon Ahlberg ritade husen som byggdes 1929-30. De kallades ”Brännkyrkagården” och var då ett så kallat församlingshem för ”sämre bemedlade” pensionärer i Brännkyrka församling. 

Husen ligger kring en lummig innergård och tunnelbanan ligger bara ett par minuter bort. Typografvägen är en avstickare från Hägerstensvägen med mycket lugnt läge.

En kort promenad härifrån ligger Mälaren med bad, båtmöjligheter och ett trädeckat promenadstråk. I Örnsberg finns bageri, mataffärer och flera dagis.

Här på hemsidan kan du titta på bilder, hitta information om föreningen och våra bostäder och ställa frågor till styrelsen.

Brf Digelpressen  Typografvägen 2 126 53 Hägersten

Föreningens egen startbild

Brännkyrkagården

Kalender

Inget att visa...