Hållplatsen 7

Sollentuna, Stockholm

Om föreningen
 
Föreningen
Föreningen är en äkta förening med organisationsnummer 716418-7093.
Den bildades 1998 i och med en totalrenovering och är medlem i branschorganisationen Fastighetsägarna.
 
Postadress till föreningen
Brf Hållplatsen 7
Åkervägen 16
191 40 Sollentuna
 
Antal lägenheter
Det finns 56 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. I sitt grundutförande är de flesta lägenheter 2 RoK eller 3 RoK, men det finns även några konverterade lägenheter som är 4 RoK.
 
Hyreslokaler
Inom fastigheten finns ett antal källarlokaler som upplåts som hyresrätt och som bidrar till föreningens goda ekonomi. I föreningen finns även hyreslokaler som idag omfattar bla restaurang, frisör, kötthandlare och olika företag. 
 
Gemensamma utrymmen
Det finns en tvättstuga som kan bokas alla dagar 07-22. Du kan även hyra vår föreningslokal – för övernattande gäster, lugna fester eller för bastubad. Det kostar 200:- /tillfälle/natt att hyra lokalen, men att bada bastu är gratis!
Om du vill boka lokalen och eller bastun kontaktar du Gunvor Lindbärg Åkervägen 8 på telefon 08 96 40 83. Mer information om kostnad etc hittar du under bokning av lokalen.
 
Värme, vatten och el
I avgiften igår det i dagsläget kallt och varmt vatten samt värme. 
Varje lägenhet har egen elmätare.
 
Returhantering
Mellan våra olika hus finns det sophus med tydliga anslag. Inom föreningens sophantering finns returhantering av glas, metall, plastförpackningar, elektronik, papper, kartong, batterier och övrigt brännbart.
 
TV och bredband
Vi har ComHem som leverantör av kabel-TV. Analoga grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Bredband kan anslutas via eget abonnemang med ComHem eller Sollentuna Stadsnät (olika leverantörer). Se mer: 
Tjänsteportal stadsnätet: https://portalen.seom.se/
Comhem: https://www.comhem.se/bredband
 
Parkering
Föreningen har 57 parkeringsplatser som hyrs ut mot en avgift. Styrelsen har hand om kölistan.
 
Besökande
Längs med Åkervägen så finns det en 12-timmarsparkering mot avgift. Föreningen håller även med gästparkering. Gästparkering kräver att man placerar gästkort synligt i vindrutan och gäller för platserna 10-13 (stora parkeringen - infart Pilvägen). Kontakta styrelsen om du saknar Gästkort.
 
Mäklare
Beställ fastighetsinformation och mäklarbild genom www.maklarservice.com