Brf Hamninloppet

Nacka, Stockholm

BRF Hamninloppet

”Varmt” välkommen till BRF Hamninloppets gemensamma bastu.

Bastun är öppen alla dagar till 22.00. Gäster är välkomna i sällskap tillsammans med medlem i BRF Hamninloppet. Du som är medlem ansvarar för att aktiviteterna i lokalen sker med fullt hänsynstagande till dina grannar.

Bokning lördag och söndag

Bastun är bokningsbar 1 timme per lägenhet lördag eller söndag mellan kl. 10.00-22.00. Om du redan har bokat och bastat 1 timme lördag och det finns lediga tider söndag morgon kl. 10.00, går det bra att boka en timme till.

Bokning sker via bokningskalendern som finns i gymmets förrådsrum.

Dambastu Bastun är reserverad torsdagar kl. 16-22 för damer.

Herrbastu Bastun är reserverad måndagar kl. 16-22 för herrar. Övriga tider är bastun gemensam.

Basturegler

1. Den gyllene regeln: Var rädd om vår fina bastu! Lämna alltid bastun i det skick som du själv vill finna den i.
2. Hygien: Duscha alltid innan du går in i bastun. Du väljer själv om du vill ha badkläder eller inte. I vart fall ska du såklart sitta på en handduk.
3. Temperatur:Visa hänsyn till andra bastubadare. Bada inte i högre temperaturer än att alla kan uppskatta det. Tänk på att det tar cirka 45 minuter att värma upp bastun till cirka 85 grader.
4. Avslutande: Stäng av bastun om du inte är säker på att någon annan kommer att bada efter dig (timern stänger av bastun automatisk efter 2 timmar). Om det är blött, dra av golven i bastun, duschen och omklädningsrummet med gummirakan.

Danviksstrand i januari 2009