Brf Hamninloppet

Nacka, Stockholm

BRF Hamninloppet

Varmt välkommen till gästlägenheten!

Vår fina gästlägenhet ligger på plan 3 med ingång från entrén i hus 5. Åtkomst till lägenheten sker med de nyckelbrickor som ni använder för inpassering. Låna ut en av dina nyckelbrickor till er gäst, den fungerar som nyckel till gästlägenheten  med er portkod. Observera att nyckelbrickan  fungerar endast under den tid som lägenheten är bokad och då med er kod.

Bokning 

Bokning av gästlägenheten görs via vår hemsida under rubriken "Bokning - Gästlägenhet". Inloggning till bokningen görs med ditt tresiffriga lägenhetsnummer och din lägenhets portkod.

Gästlägenheten kan bokas 1 - 6 dygn under en  3 månaders period. Bokning kan endast ske under en period av 3 månader framöver. Under en 3 månaders period kan du exempelvis boka lägenheten 1 dygn + 3 dygn + 2 dygn eller 6 dygn i rad. 

Undvik att 'hålla en bokning', avboka så fort du vet att du inte kommer att utnyttja lägenheten för att ge andra medlemmar chansen att boka.

Avbokning kan göras senast 2 dagar innan tillträde, därefter anses lägenheten bokad.  

Incheckning får ske tidigast kl 14:00. Utcheckning ska ske senast kl 13:30. 

Ordningsregler för gästlägenheten i Brf Hamninloppet

Det är vår förhoppning att dina gäster kommer att trivas under sitt besök. Vi är angelägna om att vårda vår vackra miljö - både inom- och utomhus och vi ber dig att se till att lägenheten lämnas i bästa skick.
Det är du som bostadsrättsinnehavare i Brf Hamninloppet som har ansvar för gästlägenheten. Gör därför gärna en gemensam översyn tillsammans med dina gäster efter uthyrningstidens slut. En välskött gästlägenhet är trevligt att bo i

Lakan, handdukar och förbrukningsartiklar som hushållspapper, toalettpapper skall medföras. Rökning är inte tillåten och får inte heller förekomma inför öppet fönster. Husdjur är inte tillåtna.
Anmäl om något saknas eller är trasigt som du själv inte kan åtgärda. 

Avgift:

Alla dagar 200:-/ natt

Debitering görs i efterskott på din månadsavgift via kvartalsaviseringen.

 

Städning 

Innan din gäst lämnar lägenheten ska den iordningställas och städas. Alla ytor dammas och lägenheten dammsugs. Våttorkning av golv och andra ytor, städning av toalett, handfat, duschrum, köksbänk och diskhoar utförs. Det ska vara rent och fräscht när nästa gäst kommer till lägenheten. Glöm inte att slänga och sopsortera eventuella sopor. Fönstret måste vara stängt då lägenheten lämnas.

I händelse av undermålig städning debiteras 1000:- för extra städning.

 

Värdar för gästlägenheten

Dan och Themes Brylde

Mail: dan@brylde.se 

Varmt välkommen till Sveriges bästa gästlägenhet!

 

 

Styrelsen 2020-09-20

Föreningens egen startbild

Bifogade dokument