Brf Hamninloppet

Nacka, Stockholm

BRF Hamninloppet 
Välkommen att bättra på formen i vårt gym!

 

Föreningen har ett trevligt gym som är öppet för medlemmar och enstaka gäster, komplett utrustat med träningsmaskiner, omklädningsrum, dusch och bastu.

 

Vänligen notera att enligt den nya pandemilagen, som också avser föreningslokaler, ska varje person kunna disponera upp till tio kvadratmeter och maxantalet för alla sammankomster är begränsat till åtta personer. Det innebär att endast två personer kan träna samtidigt i vårt gym. Här har både föreningen och individen ett ansvar. Vänligen respektera dessa regler.

 

Observera att inga ytterskor är tillåtna i gymmet, inte ens när man bara ska passera gymmet till samlingslokalen! Använd i första hand samlingslokalens egen entré när du ska till samlingslokalen för att inte störa de som tränar i gymmet!

 

Viktigt är också att rengöra dynor och handtag efter sin träning. Sprayflaska med såpblandning och pappershanddukar finns i gymmet.

 

Om du tar med egna träningsredskap måste dessa tas med från gymmet när du tränat. Kontakta någon i gym-gruppen om du har några frågor om redskapen i gymmet eller om du vill vara med och hjälpa till i gym-gruppen!

 

Lycka till med träningen! 

 

Gymvärd är Marianne de Wrang

Mail: marianne@dewrang.me

 

Skriftliga synpunkter/önskemål kan läggas i vår postlåda Hus 5.

 

 

 

 

Föreningens egen startbild