Brf Hamninloppet

Nacka, Stockholm

BRF Hamninloppet
Varmt välkommen till Sjösalen!

Välkommen att boka vår trevliga samlingslokal Sjösalen. Lokalen är cirka 90 kvm och utrustad med bord och stolar för 40-50 personer. Det finns spis, kyl/frys, diskmaskin och porslin. I förrådet finns en extra kyl/frys, vill man ha istärningar öppna ballofix till höger om tvätthon.

Wifi lösenord: Guest1234

Bokning
Bokning av lokalen görs via vår hemsida under rubriken "Bokning - Sjösalen". Bokning kan göras 6 månader framåt i tiden. Intern bokning av medlem i Brf Hamninloppet, priset är 600 kr/tillfälle och följande tider gäller

måndag - torsdag  kl. 12:00 - 22:00
fredag eller lördag kl. 12:00 - 24:00
söndag                 kl. 12:00 - 22:00

Städning skall vara klar senast kl. 12:00 nästkommande dag.

Det går inte heller att boka lokalen midsommarafton, julafton eller nyårsafton. 

Du får nyckeln av någon av lokalvärdarna innan hyrestillfället och lämnar sedan tillbaka den till lokalvärden.

Betalning
Debitering görs i efterskott av SBC via kvartalsaviseringen av månadsavgiften. Om du avbokar senare än 48 timmar före får du ändå betala full hyra.

Städning
Du städar själv enligt städinstruktion nedan. 
Alternativt kan du beställa städning, som du själv betalar.


Allmänna regler
− Du som bokar har fullt ansvar för lokalen och för alla deltagare – även
utomhus.
I första hand ska lokalens egen entré användas. Om passagen genom gymmet ändå används, visa hänsyn till pågående aktiviteter i gymmet och tänk på att ta av ytterskor! Det är viktigt att ömsesidig respekt visas för pågående aktiviteter i både gym och samlingslokal!
− Rökning är inte tillåten i lokalen.
− Du ansvarar för att aktiviteterna i lokalen sker med fullt hänsynstagande till dina grannar. Musik får inte störa dem som bor intill, därför ska dörrarna hållas stängda.

  •  Informera gärna om att ekoeffekten utanför lokalen kan vara störande för kringboende
    − Du debiteras för skador eller annat som orsakar föreningen kostnader.
    − Det är viktigt att kvällsaktiviteter är avslutade senast kl. 24.00 på fredag, lördag och kl. 22.00 övriga dagar. Alla gäster ska ha lämnat lokalen denna tid.
    − Kontrollera att terrassdörrarna är låsta, när du lämnar lokalen. Se till att alla gardiner är fördragna för att förhindra insyn även vid ingången.

Städinstruktion
Samlingslokal: Fukttorka bord och fönsterbänkar. Stapla stolarna för att frigöra golvet. Dammsug och fukttorka golvet.

Kök: Diska och ställ in köksgeråd i skåp och lådor. Töm och torka ur kylskåpet, inget får lämnas kvar. Rengör spis och bänkar med våt trasa. Fukttorka lådor och skåpdörrar utvändigt, samt skåpet under diskbänken invändigt. Släng alla sopor i källsorteringsrummet. Om du har använt föreningens handdukar ska dessa tvättas.

WC: Toalettstol och handfat skuras och rengörs med rengöringsmedel och vatten. Fukttorka golvet. Töm soporna och släng i källsorteringsrummet.

Utanför lokalen: Plocka upp skräp och fimpar. Ta in dynorna till utemöblerna. Om samlingslokalens elgrillar använts, ska de rengöras efter användning.

Ha en trevlig vistelse i Sjösalen!


Lokalvärdar

Anders Ringqvist och Denise Dinc

Mail: a.ringqvist@gmail.com 

 

Lämna ett meddelande på röstbrevlådan eller skicka ett SMS så ringer vi tillbaka (vi svarar inte på okända telefonnr pga av alla telefonförsäljare)


2018-11-29

Styrelsen för Brf Hamninloppet

Bifogade dokument