Brf Haninge Park 3

Handen, Stockholm

Om föreningen

Föreningen är en äkta bostadsrättsföreningförening med organisationsnummer 769606-2624. Den bildades 2000 med en sk interimstyrelse. Den ekonomiska planen registrerades 2007-03-19.

Adress till föreningen
Brf HaningePark 3                                                                                                                                                                          c/o Thomas Nihlbark
Folkparken 10
136 40 Handen
http://www.brfhaningepark3.se/

Antal lägenheter
Det finns 49 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Av dessa är 10 st 1RoK, 15 st 2RoK, 1st 2,5RoK, 15 st 3RoK och 8 st 4RoK.

Gemensamma utrymmen 
Det finns ingen gemensam tvättstuga utan alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin och torktumlare som standard.  Utrymmen för rullstols- och barnvagnsförvaring finns i båda entrévåningarna. Lägenheterna har förråd i souterrängplanet. I souterrängplanet finns även teknikutrymmen för undercentral, el och ventilation. Hushållssopor, källsortering och cykelförråd finns i separat byggnad. 

Utemiljö 
Gård med planteringar och lekplats.

Värme, vatten, el och ventilation 
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även varmt och kallt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare. Ventilationen är mekanisk frånluft, med tilluftsventiler bakom radiatorerna. 

TV och bredband
Telias kanalpaket "Lagom" ingår i månadsavgiften. Vi har också via Telia tillgång till bredband och bredbandstelefoni mot avgift. 

Parkering
Föreningen har 12 garageplatser och 38 parkeringsplatser som hyrs ut mot avgift. 

Föreningens egen startbild