Brf Höjdpunkten i Alingsås

Alingsås, Västra Götaland

Föreningen

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening med organisationsnummer 769614-2798. Den bildades 2009 och är medlem i Bostadsrätterna. Namnet på föreningen är Bostadsrättsföreningen Höjdpunkten.

Antal lägenheter

Det finns totalt 33 lägenheter som upplåtes med bostadsrätt. Lägenheternas storlek är mellan 3-5 rum och kök.

Värme, vatten och el

Fastigheten värms med fjärrvärme, vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kall och varm vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare och det är upp till lägenhetsinnehavaren att teckna eget elavtal.

TV och bredband

Vi har Telia som leverantör av bredband och digital-TV. Telias Lagompaket ingår i avgiften.

Gemensamma utrymmen 

Föreningen har en gemensamhetslokal med tillgång till grill samt en gästlägenhet. Gästlägenheten är på 2 rum och kök och nyttjas genom en avgift.
De boende i föreningen har även tillgång till 
en bastu/motionsdel som kan bokas via vår hemsida. I motionsdelen finns det ett löpband, crosstrainer, roddmaskin, motionscykel samt lösa vikter.

Utemiljö

Föreningen har tillgång till en trevlig utemiljö med bland annat en bouleplan, sandlåda och grönområde. Omgivningen runt föreningen erbjuder en fantastisk natur med möjlighet till flera aktiviteter. Läs mer under fliken "Stadsskogen och dess omgivning".

Grannsamverkan

I vårt område har vi grannsamverkan vilket innebär att alla i området håller extra uppsikt över sina grannars bostäder och är uppmärksamma på vilka som rör sig i området. Detta minskar brottsligheten och ökar tryggheten och trivseln i bostadsområdet.

 

 

 

 

 

 

Föreningens egen startbild