HSB Brf Nybygget i Göteborg

Göteborg, Västra Götaland

2019-07-15 Råttfällor på gården
Då vi har noterat en ökning av möss och råttor runt huset har vi satt ut några fällor på gården. Det sitter lappar på två av dessa, samt en omärkt som är fastlimmad vid uteplatsen/grillen under stenarna. Det är troligen Västlänken som skrämmer upp dem, vi påminner om att inte mata några fåglar/djur som kan locka till sig dessa små gnagare. Det ska inte gå att ta sig in i dessa fällor om man är en hund, men det kan vara bra att veta att "motgiftet" är vitamin K1 som finns i bland annat solrosfrön, nötter (och även talgbollar, därför är det viktigt att vi INTE har sådana nu). 
 
 
2019-07-15 Semestertider
Mellan vecka 29-32 stänger vi ner styrelseverksamheten och kan endast svara sporadiskt på de mejl som kommer in till expeditionen@brfnybygget.se. Vi påminner om kontaktuppgifterna ovan till HSB om felanmälan samt akuta fel kvällar och nätter där du ska ringa Securitas. Trevlig sommar!
 

2018-11-27 Förändrad månadsavgift från 1 jan-19
Från och med kommande kvartal, 1 januari-31 mars, införs en avgiftshöjning om 2 %. Föreningen täcker sina löpande kostnader och framtida underhåll genom den årsavgiften som du som medlem betalar varje månad. Höjningen är till för att täcka ökade kostnader samt kommande fasadrenovering där vi även byter ut fönster och balkongdörrar enligt föreningens underhållsplan.
/Styrelsen