Brf Knoppen 24

Stockholm

Om föreningen

Föreningen
Brf Knoppen 24 är en äkta förening med organisationsnummer 716416-7426. Föreningen bildades 1979 och består av 25 lägenheter och 3 lokaler, med adresserna Fleminggatan 99 samt Fleminggatan 101. Föreningen hette tidigare Brf Knoppen 16-17. Huset byggdes 1908 och totalrenoverades 1985.

Adress till föreningen
Brf Knoppen 24
Fleminggatan 99, Entréplan
11245 Stockholm
http://www.knoppen24.se

Fakturaadress

Brf Knoppen 24

FE 500

751 75 Uppsala 


Antal lägenheter
Det finns 25 lägenheter som upplåts med bostadsrätt.

Hyreslokaler
Inom fastigheten finns tre mark-/källarlokaler som upplåts med hyresrätt och som bidrar till att hålla medlemsavgifterna låga.

Gemensamma utrymmen
Det finns en tvättstuga med tre tvättmaskiner, en centrifug, en torktumlare, en mangel samt två stycken torkskåp. Tvättstugan kan bokas, dygnet runt, alla dagar. Föreningen har dessutom en festlokal, ett motionsrum och en bastu. Som medlem får man tillgång till en snickarverkstad som disponeras utan bokning. Föreningen har även en gästlägenhet som kan bokas via hemsidan.

Utemiljö
Föreningen har en gemensam gård med utemöbler samt en grill.

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

TV och bredband
Vi har Com Hem som leverantör av kabel-TV. Varje hushåll får själv beställa sitt utbud av kanaler från leverantören. Gratiskanalerna går dock att se utan abonnemang. Bredband fås via Com Hem eller via xDSL (telefon). I augusti 2018 installeras bredband via fiber i fastigheten.

Parkering
För folkbokförd i stadsdelen kan tillstånd för boendeparkering ansökas hos Stockholms Stad, telefon 08-508 263 00 e-post boendep@stockholm.se. Du kan även gå in på deras hemsida och fylla i ansökan där.

Föreningens egen startbild