Brf Lärkan

Malmö, Skåne

Om föreningen

 

Föreningen
Bostadsrättsföreningen Lärkan, med organisationsnummer 769614-5742, bildades 2006-06-02, att verka för förvärv av fastigheten och ombildning av fastigheten från hyresrätter till bostadsrätter. Fastigheten förvärvades från Henry Ståhl Fastigheter 2008-07-15.

Adress till föreningen
Brf Lärkan 
Mariedalsvägen 42
217 45 Malmö
http://www.brflarkan.se

Antal lägenheter
Det finns 25 lägenheter i fastigheten, varav idag 24 upplåts med bostadsrätt och övrig som hyresrätt. Lägenheter finns med 2, 3 resp 4 RoK.

Gemensamma utrymmen
Det finns tvättstuga som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt.

Utemiljö
Föreningen har en utegård med lekplats och sittbänkar. Här finns även cykelställ och sopsortering. I källaren finns fler cykelställ.

Värme, vatten, ventilation och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Mekanisk frånluftsventilation från köksfläkt, badrum och toalett finns installerad. Godkänt OVK-protokoll från 2018. Varje lägenhet har egen elmätare.

TV och bredband
Vi har Canal Digital som leverantör av kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften.

Bredband 100/100 Mbit. Leverantör: Ownit Bredband AB

Parkering
Föreningen har inga garageplatser, men det finns möjlighet att hyra långtidsplats i Kronprinsens stora parkeringsgarage. Normalt tar det tre till sex veckor att få en parkeringsplats där. Det finns även parkeringsplatser på gatorna runt föreningen, vissa av dem avgiftsfria.

Föreningens egen startbild