HSB Brf Lurö i Stockholm

Stockholm/Farsta, Stockholm

Information för mäklare och potentiella köpare

Avgiftshöjningar
Styrelsen har beslutat att höja avgiften för våra lägenheter med
1,5 % från och med januari 2018.

Underhållsplan

Fastigheten stamrenoverades 2005-2006 och samtliga våtrum renoverades samtidigt. Under 2010 till våren 2011 genomfördes en balkongrenovering samt fördjupning av balkongerna med 20 cm. 160 lägenheter har även fått matavfallskvarn (KAK) installerad. 2013 har samtliga tak fått en genomgripande renovering. Planeras att renovera fasaderna 2018.

Energideklaration för föreningens fastigheter är gjord i april 2018. Resultatet finns anslaget i portarna. Ytterligare uppgifter finns på vicevärdsexpeditionen Ölmevägen 26. Även på Boverkets hemsida återfinns uppgifterna 
http://www.boverket.se/sv/byggande/energideklaration/sok-energideklaration/sok-och-bestall-energideklaration/ sök på Stockholm och Lurö så kommer resultatet.

Årsredovisningar
Se bifogade årsredovisningar till höger.

Information om överlåtelser
Normalt tar en överlåtelse ca 4 veckor. Ibland tar vi en kreditupplysning på köparen innan överlåtelsen godkänns; det bestäms från fall till fall. Överlåtelseavgiften är 2,5 % av basbeloppet och betalas av säljaren. Pantsättningsavgift tas ut av HSB med 1% av prisbasbeloppet och betalas av köparen.
Observera att överlåtelse inte behandlas innan köparen blivit medlem i HSB Stockholm och betalat sin avgift! 

Juridiska personer
Juridiska personer godkänns inte som medlemmar i föreningen.

Ordinarie styrelsemöten  Normalt en gång/mån.

Kontaktperson
För mer information, kontakta Vicevärdskontoret, dagtid vardagar, på telefon 723 22 55 66. Ännu bättre använd kontaktformuläret i menyn till vänster.