Brf. Malmkronan

Stockholm

 

Brf. Malmkronan

Föreningen är en äkta bostadsrättsförening och samtliga 30 lägenheter ägs av medlemmarna. Totalt bor drygt 50 personer i huset.

Fastigheten är ett punkthus med åtta våningsplan + vind som uppfördes 2004. Ytan är fördelad på åtta lägenheter med 4 rok (82 kvm, läge syd/väst), sju 3 rok (68 kvm, syd/ost) samt femton 2 rok (52 kvm, 7 nord/väst, 7 nord/ost, 1 syd/ost). I markplanet finns två lägenheter med uteplats i söder samt, tvättstuga, barnvagnsutrymme, plats för elrullstol, lgh-förråd, elcentral och underhållcentral. Många lägenheter har inglasade balkonger. 

Tomten, på 1.965 kvm är friköpt och har en  lekplats med bl.a. sandlåda, bänkar och bord vid gräsmattan sydost om ingången. Väster om tomten är en skogsbacke. Gräsmatta runt huset är avgränsade med häckar mot Krikongränd och Aprikosgatan. Förutom välskötta blomrabatter och buskar står en ståtlig ek vid tomtgränsen mot skogsbacken. 

 Vår miljöstuga finns vid parkeringsplatsen. Där kan man bekvämt bli av med nästan allt som är återvinningsbart

Parkering
På den södra delen av tomten har föreningen 25 parkeringsplatser med smarta eluttag för motorvärmare. De hyrs ut till boende i huset, två av platserna är reserverade för gäster. Dessutom finns en handikapplats vid entrén.

TV och bredband 
Förening har ett gruppavtal med ComHem som leverantör av kabel-TV. I grundutbudet med cirka sexton TV-kanaler ingår i avgiften. Åtta kanaler är valfria.
Bredbandsanslutning finns i samtliga lägenheter och från och med juli 2016 ingår även det i avgiften. 

 

 

 

Föreningens egen startbild

Krikongränd 2