Brf Ottarsgården

Uppsala

Välkommen till vår hemsida

Brf Ottarsgården ligger i Luthagen centralt i Uppsala nära Fyrisån. Föreningen bildades 1944 och består av ett vackert vinkelhus i korsningen mellan Götgatan och Geijersgatan. Bakom huset finns en fin innergård med gräsytor, lekplats och garage. Föreningen består av 63 lägenheter i olika storlekar från 1 rok till 5 rok

 

Viktig information från Riksbyggen 2018-01-07

Hej på er,  

Nu ska alla ha fått sina avier. Tyvärr kommer en olycka sällan ensam, dubblettkontrollen som skulle ha stoppat e-fakturorna har inte fungerat hos vår leverantör. Därför har även e-fakturamottagare fått dubbla avier. Den behöver naturligtvis inte betalas och boende kan bara plocka bort e-fakturan från sin internetbank.

 

De som har automatisk dragning har fått beloppet automatiskt draget från sitt konto. På grund av GDRP regler kan vi inte se inbetalarens kontonummer. De kan kontakta vår kundtjänst så hjälper vi till med återbetalningen. Kundtjänst har öppet dygnet runt tel 0771-860 860.

 

Nu vet vi att alla har fått sina avier och förutsätter att alla gör sina inbetalningar omgående.
Påminnelsekörningen är framflyttad till den 10/1. Vi kommer bevaka hur många obetalda avgifter som finns då, innan eventuella påminnelser går ut.

Vi kan inte ta bort påminnelsehanteringen, men väljer att ge boende rimlig tid för betalning. Vi vill att de föreningar som har boende med försenade inbetalningar ska kunna driva sina ärenden utan störning. Eventuell påminnelseavgift på avin för januari avser föregående period.

 

Ni är varmt välkomna att höra av er om ni har frågor!

 

 

Med vänlig hälsning
Ulrika Bergqvist
Kundgruppschef
Riksbyggen Uppland

Föreningens egen startbild

Kalender

Inget att visa...