Brf Rosendal Mindre 29

Stockholm

Om föreningen

BRF Rosendal Mindre 29
Föreningen är en s.k. äkta bostadsrättsförening som grundades 1993 med organisationsnummer 716420-0243. 

Antal lägenheter
Föreningen består av 20 lägenheter med total lägenhetsarea om 1 746 kvm fördelade på 3 st 1 rok, 2 st 2 rok, 10 st 3 rok, 1 st 4 rok samt 4 st 5 rok. 

Innergård
Gården är omgiven av smidesstaket med låst grind mot S:t Paulskyrkan. Cykelförråd finns i källaren med tillgång från innergården.

TV och bredband
Bredband (fiber hastighet 100/100) från Bredband2 finns i varje lägenhet och ingår i avgiften. Länk till Kundtjänst på Bredband2: kundtjanst/driftinformation

Kabel-TV finns via ComHem men ingår ej i avgiften. 

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

Tvättstuga
Tvättstuga finns i gårdshusets källarplan och innehåller två maskiner, torktumlare, torkskåp samt mangel. God tillgång på lediga tider finns med möjlighet att boka tvätttider (kvällstiderna) här på föreningens hemsida. Dagtider bokas i tvättstugan.

Parkering
Parkering sker på gatan med möjlighet till boendeparkering kl 7-19. Övrig tid är avgiftsfri. Mer info om boendeparkering hittar du på www.stockholm.se

Ekonomi
Föreningen har god ekonomi och har inga planerade avgiftshöjningar. Samtliga VA-stammar och el-stigare är utbytta, fasaden har renoverats. Föreningen har fastigheten fullvärdeförsäkrad.  För mer ingående information hänvisar vi till årsredovisningen vilken finns att ladda ner här på hemsidan, under Mäklarinformation.

Adress till föreningen
Brf Rosendal Mindre 29
Att: Holger Axelsson
Mariatorget 8
118 48 Stockholm

Föreningens hemsida 
www.hemsidan.com/rosendalmindre29

 

Föreningens egen startbild