Brf Snäckbacken

Visby, Gotland

Brf Snäckbacken

Våra hus och vår tomt

Vår förening har tre bostadshus med tio lägenheter i varje hus, totalt 30 lägenheter. Därutöver har vi ett litet hus med gemensamhetslokal på övervåningen och värmecentral i markplanet.

Alla hus har havsutsikt d v s utsikt mot väster. Tre-/fyrarumslägenheterna på plan 3 och plan 4 har även vädringsbalkong mot öster. Dom lägenheterna går tvärs genom huset.

Tvårummarna finns på plan 3 och plan 4 med skyddad balkong mot väster.

På plan 1, markplanet, finns 2 st 3-rumslägenheter. Dom lägenheterna har uteplats i skydd under plan 2:s balkong. Dessutom har lägenheterna ca 50 kvm mark som sin egen lilla gård.

Lägenheterna på plan 2, 3 och 4 kan glasa in balkongerna. På markplanet kan man också glasa in, men då hela höjden från marken upp till nästa våning. Tänk vad skönt det är att vistas på balkongen i skydd när vädret är bistert.

Välkommen att titta på hur husen ser ut invändigt och hur vårt tomt och närområdet är planerat. Klicka på ritningen till höger. Sen kan Du förstora ritningen eller vrida den genom att i menyraden i ritningens överkant öka %-talet och vrida med eller motsols. Lycka till.