Sockerkokaren

Lund, Skåne

Välkommen till Brf Sockerkokaren i Lund

Brf Sockerkokaren har 69 lägenheter med lägenhetsstorlekar från 67 kvm till 168 kvm samt 3 lokaler. Lägenheterna har god standard och en takhöjd om 2,70 m. I källarplanet finns garageplatser, förråds- utrymmen och två gemensamma cykelrum. Från källarplanet finns hiss till samtliga våningsplan. Tillgång finns även till en gemensam gästlägenhet. 

Huset har byggts av NCC för Paulssons Fastigheter AB i Lund och det ritades av Mårten Belin på arkitektbyrån Sydark Konstruera i Malmö. Huset är mellan 5 och 7 våningar högt och flera av lägenheterna på översta våningen har en takterrass. Lägenheterna var färdiga för inflyttning under december 2013 och januari 2014.

Fastigheten ligger vid Bjeredsparken i närheten av järnvägsstationen och är granne till kommunhuset "Kristallen". Det är nära till Lunds centrum och till stans utbud av shopping, nöjen och kommunikationer genom de båda övergångarna över järnvägen, den nya Skyttelbron vid kommunhuset Kristallen och den äldre övergången vid stationen.

Månadsavgifterna i Brf Sockerkokaren är mycket låga medan insatserna är högre då föreningen inte har några gemensamma lån.

(Brf Sockerkokaren hette tidigare Brf Bjeredsparken 2, men har 2015-09 bytt till sitt nuvarande namn).

 

 

Föreningens egen startbild

Fastigheten sedd från "Kristallen"

Händelser i föreningen

Inget att visa...