Brf Stationsparken

Malmö, Skåne

Föreningens omgivning

Nära hav, natur och stad
I Klagshamn finns härliga promenadstråk i vacker natur utmed havet och längs Klagshamnsudden. Badstranden är vackert belägen med utsikt över Öresundsbron och Köpenhamn.

I den pittoreska småbåtshamnen kan man strosa bland fiskehoddorna och njuta av den unika miljön. Här inhandlar man även färsk och nyfångad fisk, direkt från fiskaren, missa inte detta!

För den som vill ta en långpromenad eller en härlig cykeltur är småvägarna runt Klagshamn ett utmärkt alternativ. Njut av fågelkvitter och utsikt över den skånska slätten med böljande rapsfält och havet i horisonten.

För den som saknar citylivets puls ligger Malmö på bekvämt avstånd. Stadsbussen kör till centrum, via Hyllie station, med 3-6 avgångar per timme.

För den bilburne tar resan cirka en kvart och motorvägspåfart (E6) till Malmö och Köpenhamn nås på ett par minuter.

I Klagshamn finns alla förutsättningar för ett njutbart och harmoniskt boende. I denna idyll har Peab byggt moderna bostadsrättslägenheter. Vi hoppas att du får inspiration till vad som kan bli din vardag!

Särskilt för barnen finns många möjligheter; flera stora lekplatser finns inom gångavstånd, Klagshamns IF med ny sporthall och många fotbollsplaner, och ute på udden har Klagshamns ryttarförening omfattande ridverksamhet för alla åldrar.

Föreningens egen startbild

Kalkbrottssjön 2010