Brf Strandvillorna i Täby

Täby - Hägernäs Strand, Stockholm

Om föreningen

Brf Strandvillorna i Täby,  org. nr. 769608-8439

Adress
Brf Strandvillorna i Täby
Södra Catalinagränd 49
183 68 TÄBY

Faktureringsadress
BRF Strandvillorna i Täby
LKH 1466
FE 108
105 69 Stockholm

PDF-fakturor ska sändas till

lkh0000@tps.banctec.se

 

Allmänt
De fem husen, om vardera åtta lägenheter, ligger vackert belägna i kvarteret Hydroplanet som en gång var sjöflygflottiljen F2. Kanslihuset och Betonghangaren som nu är garage, är K-märkta byggnader som bevaras från den tiden flygflottiljen fanns. De påminner om flygtiden liksom gatunamnet Catalinagränd. Avståndet till Stora Värtan och Hägernäsviken är bara några tiotal meter. 

Föreningens fastighet omfattar 5 flerbostadshus i 4 våningar med totalt 40 bostadsrätter belägna i kvarteret Hydroplanet 1 i Täby kommun. Den totala boarean är ca 4145 kvm.

Lägenhetsfördelning:
20 st 3 rum och kök
20 st 4 rum och kök

Kommunikationer
Hägernäs Strand har idagsläget fullgoda kommunikationer. Enklaste sättet att ta sig till Stockholm C är via buss  till Hägernäs station (Roslagsbanan). Härifrån nås Stockholms Östra på ca 20-25 min. Samma linje går också till Täby Centrum.
(Se även avsnitt "Lokaltrafik" på sidan "hitta hit").

Gemensamhetsanläggning
Föreningens anläggningstillgångar består av byggnader med omkringliggande mark. En samfällighetsförening har bildats för drift och underhåll av bl.a. gator, VA-ledningar, P-platser och belysning, tillsammans med övriga föreningar i den södra delen av området.

Parkering
Föreningen har totalt 61 parkeringsplatser. 40 garageplatser, 15 utomhusparkeringar med el-värme samt 6 parkeringar utan elvärme som hyrs ut mot betalning. Dessutom finns 40 förråd i garaget att hyra.

Föreningens egen startbild

Bifogade dokument