Sundholmen 1

Limhamn, Skåne

Om föreningen

Föreningen
Föreningen är en äkta förening med organisationsnummer 769620-6445. Den bildades 2010 och förvaltas både ekonomiskt och tekniskt av Bredablick Förvaltning. http://www.bredablickforvaltning.se/

Adress till föreningen
Brf Sundholmen 1
Kronolotsgatan 4
216 43 Limhamn
http://www.sundholmen1.se

Antal lägenheter
Det finns 84 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. 

Hyreslokaler
Inom fastigheten finns 2 lokaler som upplåts med hyresrätt och som bidrar till att hålla medlemsavgifterna låga.

Gemensamma utrymmen
Låsta cykelförråd finns i källaren, styrelsen diskuterar även andra gemensamma utrymmen, mer information om detta längre fram. 

Utemiljö
Föreningen har en trevlig innergård med flera sittplatser, trädäck och 
sandlåda.

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Föreningen har Gemensam el, förbrukning och fast avgift debiteras på månadsavin.

TV och bredband
Vi har Tele2 som leverantör av kabel-TV. Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften. Det finns även Bredband via fiber som är indragit i alla lägenheter som levereras av Ownit. För detaljer se fliken Bredband/TV.

Parkering
Föreningen har 64 garageplatser
(700 kr/mån) för bilar och 8 MC/Mopedplatser. Det finns även 11 uteplatser (400 kr/mån). Hör av er till Bredablick för att teckna garage/parkeringsplats.

Avfallshantering

Föreningen har tre (3) sk. miljörum där medlemmar kan sortera och kasta sitt avfall. Vänligen respektera de regler som gäller för dessa utrymmen. En nogrann sortering av ditt avfall sparar inte bara på miljön utan minimerar även antalet tömmningar samt driftstopp av anläggnigen vilket sparar föreningen och dess medlemmar pengar.

I det stora utrymmet på Kronolotsgatan 4, kan du deponera allt ditt avfall, utom matavfall som du deponerar i miljörummet på Kronolotsgatan 6. Vänligen respektera att INGA av våra miljörum är anpassade för ”GROVSOPOR”, dessa deponeras på avfalls/miljöstationer utanför staden.

Vi har två mindre utrymmen som finns på Kronolotsgatan 6, samt Sundskajen 16, dessa kan även användas enligt uppskyltning i miljörummen.

Tömningsshema för våra miljörum:

MÅNDAGAR varje vecka: Papper, Ofärgat glas samt metall

TORSDAGAR varje vecka: Restavfall / Hushållssopor från soptanken

FREDAGAR varje vecka: Tidningar, färgat glas samt plast

ENLIGT VA SYDs rutiner: Matavfall

Veckodagar enligt ovan kan variera beroende av helger eller andra rutiner hos Ragnsells och VA SYD

 

 

Föreningens egen startbild