Bostadsrättsföreningen TerraNova

Göteborg, Västra Götaland

Bostadsrättsföreningen Terra Nova

 

Adress till föreningen

Brf Terra Nova 
Ostindiefararen 53
417 65 Göteborg

http://www.brfterranova.se
Föreningens organisationsnummer är 769613-2526. 


Lägenheter
Inflyttning i fastigheten skedde 2009. Det finns 88 lägenheter som upplåts med bostadsrätt.
Av dessa är 19 st 2RoK, 53 st 3RoK, 13 st 4RoK och 3 st 5RoK.


Hyreslokaler
Inom fastigheten finns 3 marklokaler som upplåts med hyresrätt och som bidrar till att hålla medlemsavgifterna låga.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemenskapshetslokal som även kan användas som gästlägenhet samt en enskild gästlägenhet. Båda kan bokas mot en avgift. Bokning sker via vår hemsida.

Utemiljö
Föreningen har en trevlig utegård mellan husen med sittplatser och utsmyckning.

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

Bredband, TV och telefoni

Telenor är leverantör av bredband, TV och fast telefoni till föreningen. 

I månadsavgiften ingår bredband med hastighet 250/250, TV Bas som omfattar 17 kanaler samt fast avgift för IP-telefoni. Dessutom ingår Telenor Stream som en del av föreningens grundutbud.

Utöver ovanstående, finns möjlighet att göra egna tillval för TV och bredband. Information om vilka tillval som kan göras finns på Telenors hemsida. 

Om fel uppstår på TV, bredband eller telefoni så kontakar man Telenor kundtjänst 020-222 222

Parkering
Föreningen har 47 garageplatser i källarplanet. Föreningen disponerar dessutom 4 garageplatser i Brf Ostindiefararen Götheborg i kvarteret intill samt 5 utomhus platser mellan Brf Terra Nova och Brf Ostindiefararen Götheborg. Föreningen har även 24 garageplatser i Eriksbergs Garagesamfällighets parkeringshus på väster sida om Eriksbergsdockan.

Parkeringsplats hyrs ut mot betalning. Kontakta Kenneth Sahlén, bil.terranova@gmail.com, som har hand om uthyrningen. Det går också bra att anmäla intresse via mejl på hemsidan. I övrigt hänvisas till parkering i området.

Om medlem eller annan har behov av ytterligare parkeringsplats som inte kan tillgodoses inom ramen för föreningens totalt 84 platser så kan det finnas p-platser att hyra i Eriksbergsdockans Garagesamfällighetsförenings garage i berget väster om Eriksbergsdockan. Kontakta Kenneth Sahlén för ytterligare information.

Sopsortering
På gården finns det inkast för tidningar, komposterbart och restavfall. Nyckeln till garage och förrådsutrymmena passar till låsen här. För annat avfall hänvisar vi till återvinningsstationen vid Eriksbergstorgets busshållplats eller när det gäller mer skrymmande avfall återvinningscentralerna i Bulycke eller Högsbo.   

Föreningens egen startbild