Bostadsrättsföreningen TerraNova

Göteborg, Västra Götaland

Bostadsrättsföreningen Terra Nova

 

Adress till föreningen

Brf Terra Nova 
Ostindiefararen 53
417 65 Göteborg

http://www.brfterranova.se
Föreningens organisationsnummer är 769613-2526. 


Lägenheter
Inflyttning i fastigheten skedde 2009. Det finns 88 lägenheter som upplåts med bostadsrätt.
Av dessa är 19 st 2RoK, 53 st 3RoK, 13 st 4RoK och 3 st 5RoK.


Hyreslokaler
Inom fastigheten finns 3 marklokaler som upplåts med hyresrätt och som bidrar till att hålla medlemsavgifterna låga.

Gemensamma utrymmen
Föreningen har en gemenskapshetslokal som även kan användas som gästlägenhet samt en enskild gästlägenhet. Båda kan bokas mot en avgift. Bokning sker via vår hemsida.

Utemiljö
Föreningen har en trevlig utegård mellan husen med sittplatser och utsmyckning.

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

TV och bredband
Grundutbudet av TV-kanaler ingår i avgiften i analog form. För fler kanaler kan ett eget avtal tecknas med vår leverantör CanalDigital Kabel. 

För bredbands- och telefonitjänster finns flera leverantörer att välja på. Leverans sker via Stadsnät.

Vid problem med digital-TV ska man kontakta Canal Digital Kabel och anmäla felet. Om det inte kan åtgärdas via telefon får man ringa Seths Antenn- och Teleteknik AB på 031-706 27 00. 

Parkering
Föreningen har 47 garageplatser i källarplanet. Föreningen disponerar dessutom 7 garageplatser i Brf Ostindiefararen Götheborg i kvarteret intill samt 6 utomhus platser mellan Brf Terra Nova och Brf Ostindiefararen Götheborg. Föreningen har även 24 garageplatser i Eriksbergs Garagesamfällighets parkeringshus på väster sida om Eriksbergsdockan.

Parkeringsplats hyrs ut mot betalning. Kontakta Kenneth Sahlén, bil.terranova@gmail.com, som har hand om uthyrningen. Det går också bra att anmäla intresse via mejl på hemsidan. I övrigt hänvisas till parkering i området.

Om medlem eller annan har behov av ytterligare parkeringsplats som inte kan tillgodoses inom ramen för föreningens totalt 84 platser så kan det finnas p-platser att hyra i Eriksbergsdockans Garagesamfällighetsförenings garage i berget väster om Eriksbergsdockan. Kontakta Kenneth Sahlén för ytterligare information.

Sopsortering
På gården finns det inkast för tidningar, komposterbart och restavfall. Nyckeln till garage och förrådsutrymmena passar till låsen här. För annat avfall hänvisar vi till återvinningsstationen vid Eriksbergstorgets busshållplats eller när det gäller mer skrymmande avfall återvinningscentralerna i Bulycke eller Högsbo.   

Föreningens egen startbild