Brf Valkyriavägen

Sundbyberg, Stockholm

Om föreningen

Föreningen

Föreningen är en äkta förening med organisationsnummer 769616-7969. Den bildades 2007 och huset ombildades mars 2009.

Adress till föreningen
Brf Valkyriavägen
Valkyriavägen 7
174 55 Sundbyberg

http://www.brfvalkyriavagen.se

Antal lägenheter
Det finns 40 lägenheter varav 37 som just nu upplåts som bostadsrätt. Av dessa är 1st 1:a, 16st 2:a, 14st 3:a, 7st 4:a (uthyrningsdel) och 2st 5:a etage-lgh.

Gemensamma utrymmen
Det finns en tvättstuga som kan bokas alla dagar, kostnadsfritt. (Både via bokningsterminal i entre och på webben). Tvättmaskiner använder ett slutet tvätt/sköljmedels-system med automatisk dosering, som ingår i medlemsavgiften/hyran.

Huset har ett skyddsrum i händelse av krig/oroligheter vilket vi får hoppas aldrig sker.

En liten yta med 2 platser för fastlåsning av barnvagnar finns på entreplan vid förrådsutrymme.

Cykelrum finns med elektroniskt portläsare. Cykellyftar har installerats för bättre access.

Entredörr och källardörr öppnas med elektroniskt portläsare och porttelefon med display vid entre styr tillträde till huset.

Sopor / Miljöstation.
Hela Sundbyberg är kopplad till en sopsugsanläggning så huset har sopnedkast. Detta underlättar för miljön då inga sopbilar behöver köra i området.

Föreningen har även tillträde till den miljöstation som finns i området vid parkering på Valkyriavägen 2 och håller även på med att, tillsammans med Förvaltaren som äger fastighet Räfsan 2, gemensamt uppföra en station för matavfallsåtervinning som är krav från kommunen. Detta kommer utföras senast 2025 då SAVABs nya sopsugsanläggning ska stå klar och vi kopplats in. 

Utemiljö
Mattpisk
ställning finns tillgänglig på baksidan av fastigheten.
Det finns en gräsplätt på framsidan där vi har en
gemensamhetsarea med bord.

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme från Norrenergi, vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen fjärravläst elmätare i elskåp (som nyligen bytts ut mot nyare/modernare för framtida tjänster från Vattenfall) på våningsplan utanför lägenheter.

TV och bredband
Vi har Tele2 (fd Comhem) som leverantör av bredband och kabel-TV via Kabel. Grundutbudet av digitala TV-kanaler ingår i avgiften. Kodade kanaler kostar dock extra med eget abbonemang hos Tele2. Dessutom är fastigheten kopplad till Sundbybergs Stadsnät med många tjänsteleverantörer inom bredband, telefoni och TV. Stödjer även OpenTV formatet.

Försäkringar
Föreningen har Folksam som försäkringsbolag och samtliga hushåll har Bostadsrättstilläggsförsäkring inkluderad i medlemsavgiften så sådan behöver ej tecknas separat. Endast vanlig hemförsäkring behövs tecknas av den boende. För start av försäkringsärende, kontakta styrelsen så ordnar vi detta. Se medlemspärm för försäkringsinformation.

Parkering
Föreningen har 12 parkeringsplatser som hyrs ut mot betalning. Styrelsen har hand om kölistan.
Pris 500:- / månad. Kontakta förening för tillgänglighet då detta kan variera över tid.
I dagläget så är SAMTLIGA parkeringsplatser uthyrda (2024).

Föreningens egen startbild

Bifogade dokument