BRF Waernsgatan 1-5

Göteborg, Västra Götaland

Om föreningen

Föreningen
Föreningen är en bostadsrättsförening som disponerar över 32 lägenheter varav 2 hyresrätter.
Organisationsnummer är: 769605-6584. Den bildades 2003 och förvärvade fastigheten från Bostadsbolaget Poseidon år 2004.

Adress till föreningen
Styrelsen Brf Waernsgatan 1-5
Waernsgatan 1B 
416 70 GÖTEBORG 
http://www.waernsgatan1-5.com

Fastigheterna
Bostadsrättsföreningen äger fastigheterna Bagaregården 11:9 och Bagaregården 11:3 med adress Waernsgatan 1a-3c och 5a-c. Fastigheterna är sammanhängande. På fastigheten är två byggnader uppförda. Under året har en hyresrätt ombildats till bostadsrätt. Beståndet omfattar därefter 31 bostadsrätter och 1 hyresrätter med en sammanlagd bostadsarea om 2.594 m2 samt en lokal om 85 m2.

Gemensamma utrymmen
Det finns en stor och fin tvättstuga med 4 tvättmaskiner, 3 stora torkrum, torktumlare och mangel. Det finns dessutom en källarlokal med pentry som kan disponeras av föreningens medlemmar. En av portarna har gjorts om till soprum där det finns källsortering. Det finns också ett barnvagnsrum dit föreningens medlemmar kan kvittera ut en nyckel.

Utemiljö 
Föreningen har en mysig innergård med utemöbler vid varje trappuppgång. Det finns gungor och sandlåda samt ett par fasta bänkar på gården. 

Värme, vatten och el
Fastigheten värms med fjärrvärme vilket är en miljövänlig och ekonomisk uppvärmningsform som ingår i avgiften. Även kallt och varmt vatten ingår i avgiften. Varje lägenhet har egen elmätare.

TV och bredband
Vi har Canal Digital 
som leverantör av bredband och kabel-TV. 

Parkering
Gatorna runt föreningens fastighet har boendeparkering Ö6 eller Ö7.
Läs mer här

Föreningens egen startbild

Innergården