Brf Kista Ängar

Kista, Stockholm

Välkommen till Brf Kista Ängar!

Brf Kista Ängar ligger i Stockholm och har 76 lägenheter.

 

Pågående projekt i föreningen: 

 

  • Årsstämman den 16 maj klockan 18:00 på gården
  • Tack till er som kom och tack till Winnie som nu lämnar styrelsen. Välkomna till styrelsen Christer Månsson och Vasiliki Tsougka.

 

  • Föreningsdag den 21 maj klockan 11:00
  • Tack till alla som kom och gjorde det till en toppendag. Vi fick mycket gjort och sparade mycket pengar åt föreningen.

 

Nyheter att känna till: 

 

  • Parkering via Parkman. Se till att registrera bilen på autopay.io. Om du behöver en parkeringsplats kontaktar du Parkman, uthyrning@parkman.nu, telefon 08-734 90 00, knappval 2.

 

Kista Ängar, föreningen där våra medlemmar trivs! 

Vi är en liten förening som ligger i den nyaste delen av Kista, Ärvinge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har järvafältet samt Igelbäcken runt hörnet. Samtidigt ligger vi väldigt centralt med Stockholms bästa köpcentrum, Kista Galleria, endast 5 minuters promenad bort. I centrum har vi även tunnelbana med 17 minuter in till centrala Stockholm (T-centralen).

Föreningen sköts av medlemmarna gemensamt med hjälp av en styrelse och våra förvaltare. Ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning sköts av Storholmen. Varje vecka kommer "våra" fastighetsskötare på besök och tar hand om allt som behöver fixas.

Som service till våra medlemmar tillhandahåller vi bredband(fiber), IP-telefoni & TV ifrån Telenor (ingår i månadsavgiften).

I menyn till vänster finns övrig information om föreningen och om du inte hittar informationen du behöver är du välkommen att kontakta vår förvaltare, alternativt styrelsen: www.storholmendirekt.se Tel: 08-520 252 00 eller mail till info@kistaangar.se

Föreningens egen startbild