Brf Kista Ängar

Kista, Stockholm

Välkommen till Brf Kista Ängar!

Brf Kista Ängar ligger i Stockholm och har 76 lägenheter.

 

Pågående projekt i föreningen: 

 

  • Välkommen till Telenor
    Din Brf har ett nytt gruppanslutningsavtal med Bredband 100 och Tv Grundpaket inklusive Telenor Stream som gäller från 1 december 2023. I avtalet ingår lån av wifi-router och TV box. Har du redan bredband eller tv hos Telenor överförs de automatiskt till gruppanslutningsavtalet (Vi kommer att spara ca:63 000 kronor per år)

 

  • Tack alla som hjälpte till på höstens Föreningsdag

 

  • Nytt avtal gällande vår elförbruking där vi säkrat priset under de tuffaste månaderna.

 

 

Nyheter att känna till: 

 

  • Parkering via Parkman. Se till att registrera bilen på autopay.io. Om du behöver en parkeringsplats kontaktar du Parkman, uthyrning@parkman.nu, telefon 08-734 90 00, knappval 2.

 

Kista Ängar, föreningen där våra medlemmar trivs! 

Vi är en liten förening som ligger i den nyaste delen av Kista, Ärvinge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har järvafältet samt Igelbäcken runt hörnet. Samtidigt ligger vi väldigt centralt med Stockholms bästa köpcentrum, Kista Galleria, endast 5 minuters promenad bort. I centrum har vi även tunnelbana med 17 minuter in till centrala Stockholm (T-centralen).

Föreningen sköts av medlemmarna gemensamt med hjälp av en styrelse och våra förvaltare. Ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning sköts av Storholmen. Varje vecka kommer "våra" fastighetsskötare på besök och tar hand om allt som behöver fixas.

Som service till våra medlemmar tillhandahåller vi bredband(fiber), IP-telefoni & TV ifrån Telenor (ingår i månadsavgiften).

I menyn till vänster finns övrig information om föreningen och om du inte hittar informationen du behöver är du välkommen att kontakta vår förvaltare, alternativt styrelsen: www.storholmendirekt.se Tel: 08-520 252 00 eller mail till info@kistaangar.se

Föreningens egen startbild