Brf Kista Ängar

Kista, Stockholm

Välkommen till Brf Kista Ängar!

Brf Kista Ängar ligger i Stockholm och har 76 lägenheter.

Pågående projekt i föreningen: 

  • Tack för hjälpen vid vårens föreningsdag den 5 maj, och tack för deltagande på Årsstämman den 14 maj. Protokoll finns nu uppladdat under Årstämma sidan.

  • OVK
    Obligatorisk ventilationskontroll samt injustering av luftflöde och eventuella åtgärder kommer att ske under året.

  • Avloppsspolning
    Avloppsteknik kommer i år att utföra stamspolning i samtliga lägenheter, detta utförs var femte år.

  • BRF Chatt (för medlemmar)
    Klicka här för mer info

 

Kista Ängar, föreningen där våra medlemmar trivs! 

Vi är en liten förening som ligger i den nyaste delen av Kista, Ärvinge. Föreningen ligger väldigt naturnära och har järvafältet samt Igelbäcken runt hörnet. Samtidigt ligger vi väldigt centralt med Stockholms bästa köpcentrum, Kista Galleria, endast 5 minuters promenad bort. I centrum har vi även tunnelbana med 17 minuter in till centrala Stockholm (T-centralen).

Föreningen sköts av medlemmarna gemensamt med hjälp av en styrelse och våra förvaltare. Ekonomisk förvaltning och teknisk förvaltning sköts av Storholmen. Varje vecka kommer "våra" fastighetsskötare på besök och tar hand om allt som behöver fixas.

Som service till våra medlemmar tillhandahåller vi bredband(fiber), IP-telefoni & TV ifrån Telenor (ingår i månadsavgiften).

I menyn till vänster finns övrig information om föreningen och om du inte hittar informationen du behöver är du välkommen att kontakta vår förvaltare, alternativt styrelsen: www.storholmendirekt.se Tel: 08-520 252 00 eller mail till info@kistaangar.se

Föreningens egen startbild